Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

2:19 PM
Використання дидактичних курсів як засіб розвитку пізнавального інтересу учнів

12 березня 2019 року в Спеціалізованій школі № 1 м. Приморська відбувся семінар для вчителів фізики та інформатики з теми «Використання дидактичних курсів на уроках фізики та інформатики як засіб розвитку пізнавального інтересу учнів». 

Голова предметної методичної комісії вчителів фізики Панченко Н.В. поділилася досвідом щодо дидактичних курсів, які використовуються в Спеціалізованій школі № 1 м. Приморська, провела майстер-клас «Сучасні електронні ресурси та засоби навчання», показавши, як можна практично впроваджувати дистанційне навчання, мобільне навчання, навчання за допомогою Інтернет, що поруч із традиційним навчанням становить мультимедійне навчання.

Голова предметної методичної комісії вчителів інформатики Кузьменко І.В. доповіла про впровадження елементів STEM-навчання в освітній процес, зокрема на уроках природничо-математичних дисциплін.

Учасникам семінару було продемонстровано фрагмент узагальнюючого уроку з фізики в 9-А класі з теми «Основи кінематики» (учитель Панченко Н.В.), на якому діти показали вміння працювати на дистанційній платформі, що створена в СШ-ЗНЗ № 1 м. Приморська.

Боденко Т.С., учитель інформатики, познайомила присутніх з он-лайн середовищем Kahoot на прикладі фрагменту підсумково-узагальнюючого уроку в 9-А класі з теми «Комп’ютерні публікації». Дітям було запропоновано пройти тест в ігровій формі з елементами змагань, а робили вони це за допомогою сучасних мобільних телефонів. У результаті цієї гри визначилася трійка абсолютних переможців. Це свідчить про те, що за допомогою смартфонів можна не тільки гратися, а й учитися. Гостям семінару сподобався дух змагання, що розрядило атмосферу семінару. 

Відділ освіти висловлює подяку головам предметних методичних комісій фізики й інформатики та вчителям СШ-ЗНЗ № 1 Панченко Н.В. і Боденко Т.С., а також адміністрації закладу за створення сприятливих умов для проведення семінару. 

Переглядів: 318 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання