Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:29 AM
Виховання гуманного ставлення до тварин у молодших школярів

Жорстокість до тварин – це один із засобів знищення моральної чутливості.
Бенджамін Раш

17.02.2020 року на базі КЗ «Спеціалізована школа - загальноосвітній навчальний заклад № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів» Приморської міської ради  відбувся семінар для соціальних педагогів, практичних психологів і педагогів-організаторів Приморської ОТГ та Новоолексіївської ОТГ з теми «Виховання гуманного ставлення до тварин у молодших школярів».
В сучасному світі людина все далі відходить від природи. Спілкування з нею поступово заміщується соціальними мережами, комп’ютерними іграми, віртуальним світом. Дуже часто ми забуваємо, що поряд з нами живуть вірні друзі – тварини. Вони відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги і любові. Наші домашні улюбленці так багато роблять для нас: охороняють, дарують радість спілкування, а іноді навіть рятують життя, чекаючи від нас лише уваги. Вони для нас лише сторінка життя, а ми для них і є все життя. Любові, співчуттю, милосердю людина також вчиться в дитинстві. З любов'ю до тварин в її душу приходить повага до іншого життя, неприйняття насильства.
«Люди бувають дуже жорстокі, але завжди є милосердні, співчутливі люди з добрим серцем і їх значно більше. Дорогі діти! Ніколи не кидайте на життєвій дорозі своїх друзів і пам’ятайте: ми назавжди відповідаємо за тих, кого приручили». З таким проханням до дітей звернулася активістка та зоозахистниця «Хвостате місто Приморськ» Ольга Трофімік.
Відділ освіти Приморської міської ради висловлює слова подяки адміністрації КЗ «СШ-ЗНЗ № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська ПВОПК» Приморської міської ради та вчителям, які підготували такий важливий та пізнавальний семінар. Бажаємо подальшої натхненної праці!

   

 

Переглядів: 236 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Корисні посилання