Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

9:14 AM
Тріумф переможців

25 квітня 2019 року відбулося  свято «Обдарована дитина 2019» - свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому було  відзначено найкращих учнів і вчителів, які гідно представили нашу Приморську громаду на Всеукраїнських, обласних предметних олімпіадах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, творчих конкурсах та спортивних змаганнях. 

Привітати обдарованих дітей та їхніх наставників цього дня завітали голова Приморської  об’єднаної територіальної громади – Олена Анатоліївна Божкова, голова Приморської районної ради – Ніколенко Олег Вікторович. Переможці та призери предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН, різноманітних конкурсів, спортивних змагань, були нагородженні грамотами Департаменту освіти і науки ЗОДА, Приморської міської ради, відділу освіти Приморської ОТГ. За результативну роботу з розвитку творчої обдарованості кращі педагоги отримали подяки.

Для відзначення дітей та їх наставників, які гідно представили Приморську громаду на різних етапах олімпіад, конкурсів та в Малій академії наук, міською радою в рамках Програми розвитку освіти на 2018-2022 роки виділено кошти у  сумі 40 тисяч гривень. Переможці та призери закладів загальної середньої та позашкільної освіти отримали грошові винагороди.

Також на святі були присутні учнівські та педагогічні колективи закладів освіти Новоолексіївської ОТГ, яких привітала та нагородила грамотами за високі результати староста Рулевська В.С.

Свої нагороди за перемогу у різноманітних творчих конкурсах отримали й вихованці дитячої музичної школи м.Приморськ, дитячої художньої школи та ДЮСШ.

Для усіх присутніх організували вітальну програму колективи художньої самодіяльності міського будинку культури. Концерт був чудовим – різноплановим та цікавим. Юні артисти підготували яскраві номери – пісні, запальні танцювальні композиції. Підкорили глядачів своїм акторським талантом учасники театральної студії «5-й поверх» під керівництвом Юлії Свідло. Вразили своїми виступами скрипалька з Мануйлівки Єлизавета  Дімітрова та талановитий співак Василь Литвиненко.

Бажаємо вам, юні обдарування, надалі здобувати перемоги в конкурсах та предметних олімпіадах. Теплі слова вдячності батькам талановитої молоді. Низький уклін учителям за якісну підготовку школярів, за творчий підхід до навчання дітей. Зичимо високих досягнень обдарованим учням та їх наставникам, бажаємо ще більших здобутків для Приморської та Новоолексіївської  громади у 2020 році.

Відділ освіти Приморської міської ради висловлює подяку всім, хто допоміг в організації та проведенні свята «Обдарована дитина 2019». Особливо виражаємо вдячність за підтримку і розуміння голові громади Божковій О.А та депутатському корпусу. Бажаємо Вам наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці!
 

Переглядів: 329 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання