Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

2:59 PM
Сокіл (Джура) єднає друзів

16 - 17 травня відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Розпочалася гра у День вишиванки на міській площі, а продовжувалася на базі ДОЛ "Ювілейний". Юних джур привітали голова Приморської ОТГ Олена Божкова, голова Новоолексіївської громади Сергій Дубовик. Головний суддя змагань Олександр Гадючко урочисто звітував голові Приморської міської ради, керівнику штабу, О.Божковій про готовність роїв до Гри. 

У громаді приділяється велика увага військово-патріотичному вихованню молоді та юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості. 8 команд (роїв) загальноосвітніх навчальних закладів Приморської та Новоолексіївської громад (80 учнів) взяли участь у змаганнях та конкурсах різного спрямування, а саме: «Впоряд» (конкурс строю та пісні), "Ватра" (творчо-мистецький звіт команд), «Відун» (військово-історична вікторина), смуга перешкод, силові змагання, "Рятівник" (медична підготовка), стрільба, перетягування канату. Особливу увагу приділили конкурсу "Козацький куліш", в якому діти мали змогу продемонструвати вміння якісно, смачно та вправно приготувати козацьку страву на вогнищі. А таборування! Учні розбили польові табори та відчули всю перевагу життя в степових умовах, хоча і біля моря! Із зацікавленістю діти спостерігали та взяли участь у майстер-класах від МНС та викладача Захисту Вітчизни Гадючко О.О. щодо вмінь користуватися зброєю.

Змагання пройшли весело, дружно та цікаво, при активній підтримці вболівальників. Діти віддавали боротьбі усі сили, продемонстрували уперту волю до перемоги! За рішенням суддів міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у загальному заліку переможцями стали команди: Приморський ліцей – І місце, Приморська ЗОШ І-ІІ ступенів №3 – ІІ місце, Новоолексіївський НВК – ІІІ місце. Учасники були нагороджені грамотами, медалями. Переможці також отримали призові кубки. Це було круто!!!

Відділ освіти Приморської міської ради висловлює щиру подяку всім, хто взяв активну участь у організації та проведенні гри "Сокіл" ("Джура"): працівникам Приморського відділення Національної поліції, які забезпечили цілодобову охорону учасників заходу; директору Приморської районної організації товариства сприяння оборони України Дмитру Яковенку; працівникам Приморського районного сектору ГУ ДСНС за змістовний та цікавий майстер-клас; працівникам Приморського РВК; представникам відділення інспекторів Прикордонної служби; Головному судді Олександру Гадючку; в.о. директора МБК  Сергію Візирському; медичним працівникам Приморської ЦРЛ.

Особливу подяку висловлюємо директору ДОЛ «Ювілейний» Симоненко Валентині Іванівні за надану територію та комфортні умови для проведення змагань, якісну організацію харчування дітей та керівників команд.

Також особисто висловлюю подяку за значний внесок у проведення гри своїм колегам: заступнику голови міської ради з гуманітарних питань Алавацькій І.В., директору ПМЦДЮТ Мартищенко В.А., методисту Черновій О.В. та працівникам центру; спеціалістам відділу освіти Плаксіній С.В., Гогунській К.О. Особливо хочеться відмітити великий вклад у проведення Сокіл (Джура) провідного спеціаліста відділу освіти Перунова Ю.О., відповідального за даний захід та незмінного фоторепортера.

Дуже вдячні керівникам закладів освіти Приморської та Новоолексіївської громад, керівникам роїв за організацію й підготовку команд.

З повагою, начальник відділу освіти Приморської міської ради О.М. Галаніна

 

 

 

 

 

Переглядів: 367 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання