Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

3:35 PM
Проведено нараду для керівників ЗДО

19 травня 2021 року відділом освіти Приморської міської ради проведено оперативну нараду з керівниками закладів дошкільної освіти. Плаксіна Світлана, головний спеціаліст відділу освіти, ознайомила з регламентом заходу. 
Провідний спеціаліст відділу Микола Мурич ознайомив директорів з результатами обстеження територій ЗДО з метою запобігання травматизму, також розповів про результати моніторингу наповнюваності сайтів закладів дошкільної освіти. 

Провідний спеціаліст відділу освіти Людмила Рязанцева доповіла про стан організації харчування в ЗДО.

З питання оптимізації мережі ЗДО та перспективи впровадження реформи освіти виступила начальник відділу освіти Ольга Галаніна. Своє бачення щодо формування спроможної дошкільної мережі висловили директори закладів дошкільної освіти. 

Фахівцем Тетяною Самек було висвітлено ключові питання у сфері дошкільної освіти. Акцентовано особливу увагу керівників на одне з головних завдань – забезпечення високого рівня якості освіти, яке потребує не лише побудови внутрішньої системи забезпечення її якості та якості освітньої діяльності для кожного окремого закладу, а й постійного моніторингу та вдосконалення шляхом проведення самооцінювання управлінських та освітніх процесів. Методом діалогу з директорами ЗДО було визначено, як найкраще спланувати ефективну роботу закладу щодо проведення самооцінювання, які інструменти використовувати.

Не менш важливим питанням було обговорення нового Базового компоненту дошкільної освіти, за яким розпочнуть роботу всі ЗДО України з 1 вересня. Також було розглянуто міжнародні критерії якості дошкільної освіти та дослідження за методикою ECERS-3, проведено тренувальну вправу з використанням даної методики.

Підсумком наради стала рефлексивна вправа «Анкета самоперевірки».

Переглядів: 231 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Корисні посилання