Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

4:54 PM
Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора  КЗДО"Веселка" Приморської МР

Відділ освіти Приморської міської ради Бердянського району оголошує конкурс на вакантну посаду директора  Комунального закладу дошкільної освіти "Веселка" Приморської міської ради Бердянського району  

Місце знаходження закладу: Запорізька область, Бердянський район, с.Новопавлівка, пр-т. Перемоги, 6
Умови оплати праці: Посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26 вересня 2005 року №557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410, зі змінами та доповненнями, надбавки та доплати відповідно до постанови №373 від 23.03.2011, постанови №78 від 31.01.2001, можливі надбавки відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року №1298, зі змінами та доповненнями.  
Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: керівником закладу дошкільної освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.
Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі:
1) заява про участь у конкурсі з поданням згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (Додатки  №1, №2);
2) автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
3) копія паспорта громадянина України;
4) копія документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
5) документ, що підтверджує володіння державною мовою;
6) копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на день їх подання;
7) довідка про відсутність судимості;
8) довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
9) мотиваційний лист, складений у довільній формі.
Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.
Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.
Усі документи подаються особисто державною мовою з  11 січня 2022 року до 11 лютого (включно) 2022 року до відділу освіти Приморської міської ради (4 поверх будівлі Приморської МР за адресою: м. Приморськ, вул. Банкова, 110)
Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі у конкурсі конкурсна комісія:
o    перевіряє подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам;
o    приймає рішення про допущення або недопущення до участі у конкурсі;
o    оприлюднює на офіційному вебсайті  відділу освіти Приморської міської ради (primzp45.ucoz.net) перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі.
o    Ознайомлення кандидатів із закладом дошкільної освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування закладу не пізніше п’яти робочих днів до початку проведення конкурсного відбору. 
Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:
1)    перевірки на знання законодавство України у сфері дошкільної освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», інших нормативно-правових актів у сфері дошкільної освіти, а також Базового компонента дошкільної освіти шляхом письмового тестування.
2)    перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;
3)    публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу дошкільної освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах конкурсного випробування.
Конкурсна комісія протягом двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу та оприлюднює результати конкурсу на офіційному вебсайті засновника .
За результатами конкурсних випробувань конкурсна комісія визначає переможця конкурсу або визнає конкурс таким, що не відбувся.
Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:
Т.в.о. начальника відділу освіти Приморської міської ради  Мурич Микола Вікторович, тел. (06137)7-34-51, електронна пошта prim.zp.45@gmail.com

 

Переглядів: 405 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Корисні посилання