Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

4:43 PM
Об’єднаймося ж, брати мої!

Уже двадцятий рік поспіль проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої», який присвячується Шевченківським дням (далі по тексту – Конкурс). Започаткований він Указом Президента України  від 22.03 2002 р. № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості».

Метою Конкурсу є сприяння популяризації творчості Т.Г. Шевченка, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, розвиток її інтелектуального потенціалу, надання державної підтримки юним дослідникам та заохочення творчої праці їхніх педагогів.

У цьому році цей конкурс проводився на тему: «Торуй свій шлях, - той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус). Упродовж листопада-грудня 2020 року в закладах освіти Приморської громади проходив І-ІІ етап Конкурсу. І ось 10 лютого 2021 визначено переможців ІІІ (обласного) етапу в номінаціях «Історія України і державотворення» та «Література».

Враховуючи епідеміологічну ситуацію, з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території держави коронавірусу COVID-19 конкурс проводився в дистанційному форматі (реєстрація робіт за google-формою та перевірка робіт журі в дистанційному форматі).

НОМІНАЦІЯ «ІСТОРІЯ УКРАЇНИ І ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ»

На думку фахового журі, переважна частина робіт відповідає критеріям оцінювання, вказаним в умовах Конкурсу. Учнівські роботи мають дослідницький характер, висвітлюють життєвий шлях відомих та маловідомих історичних постатей рідного краю, які внесли вагомий особистий внесок у розвиток Запорізького краю, державне життя українського народу. Для повноти розкриття теми учні використовували різнопланові оригінальні джерела. 

За рішенням фахового журі ІІІ (обласного) етапу Конкурсу в номінації «Історія України і державотворення» маємо такий результат:

Хірсін Максим Олегович, учень 9 класу КЗ «СШ-ЗНЗ № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів» Приморської МР посів ІІ місце (керівник Старінок Т.Ф.).


НОМІНАЦІЯ «ЛІТЕРАТУРА»

У номінації «Література» на розгляд обласного журі XХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості від закладів загальної середньої освіти Приморської громади було подано 2 роботи учнів, яких і визнано переможцями:

Єрьоменко Олексій Сергійович, учень 7 класу комунального закладу «Гімназія № 2 м. Приморськ» Приморської міської ради (учитель Скрипченко О.І.), посів І місце;
Макаренко Анастасія Ігорівна, учениця 9 класу комунального закладу «СШ-ЗНЗ № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська» Приморської міської ради (учитель Шаталінська С.І.), виборола ІІІ місце.

Робота Єрьоменка Олексія буде направлена для участі в ІV (всеукраїнському) етапі Конкурсу, де вона конкуруватиме з роботами ровесників з різних регіонів нашої країни. 
 

Вітаємо всіх переможців! Бажаємо нових творчих злетів та звершень!

Переглядів: 441 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Корисні посилання