Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

5:02 PM
Ми маємо самі вірити в те, чого ми навчаємо наших дітей

Сучасний урок зарубіжної літератури – це урок життя, на якому формується компетентність мовця, національна свідомість, духовно багата мовна особистість, ціннісне ставлення до того, що відбувається навколо.

22 лютого 2022 року Преславська гімназія ім. ак. М.Державіна гостинно приймала вчителів зарубіжної літератури громади на базі якої відбувся семінар-практикум «Використання інноваційних технологій на уроках зарубіжної літератури з метою формування ключових компетентностей». Провідна ідея семінару – ознайомити педагогів з освітніми трендами,  які можна застосовувати на уроках зарубіжної літератури.

Із вітальним словом до учасників заходу звернулися директор гімназії Тетяна  Саввова та т.в.о. начальника відділу освіти Микола Мурич.  
Спікер заходу Валентина Хаджийська  запросила колег до вітальні «Шалене чаювання», під час якого присутніх очікували приємні несподіванки.  
Заступник директора гімназії  Ліра Гут презентувала творчий портрет вчителя зарубіжної літератури гімназії Валентини Хаджийської. 

Наступним етапом семінару став педагогічний практикум: «Розмаїття інноваційних методів на уроках зарубіжної літератури», який подарувала колегам досвідчений педагог Валентина Хаджийська.  Вона поділилася рецептами уроків, які залишають помітний слід у дитячих серцях. Використовуючи інтерактивні вправи на кожному етапі уроку, вчитель дає зрозуміти, що навчання має бути цікавим.  Для учнів навчання повинно бути посильним і успішно-результативним, для вчителя – радісним. Запрошені педагоги із задоволенням та натхненням долучалися до інтерактивних вправ, запропонованих Валентиною Анатоліївною.

Після завершення семінару вчителі відмітили його практичну значимість та актуальність отриманої інформації та висловили сподівання, що нові навички допоможуть учителям-словесниками урізноманітнити свої заняття і зробити їх ще цікавішими для сучасних учнів.

Заключним аккордом семінару були слова вдячності Валентині Хаджийській за цікавий, змістовний практикум, під час якого колеги працювали, спілкувалися та отримали задоволення від спільної праці. 

Відділ освіти та учасники семінару висловлюють щиру вдячність адміністрації Преславської гімназії ім..ак. М.Державіна за створення сприятливих умов.


 

Переглядів: 330 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Корисні посилання