Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

9:58 AM
Компетентнісний підхід до учнів – основа якості змісту освітнього процесу вчителів англійської мови Приморської ОТГ та Новоолексіївської ОТГ

21 лютого 2019 року на базі комунального закладу «Спеціалізована школа – загальноосвітній навчальний заклад № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів» Приморської міської ради з метою ознайомлення та розповсюдження передового педагогічного досвіду роботи вчителів Приморської ОТГ та Новоолексіївської ОТГ, підвищення професійної майстерності та надання методичної допомоги вчителям іноземної мови щодо розвитку наскрізних умінь учнів на уроках та позакласних заходах з англійської мови відбувся семінар для вчителів іноземної мови з теми «Розвиток наскрізних умінь на уроках та позакласних заходах з англійської мови – індикатор впровадження компетентнісного підходу до учнів». 

Відкрила захід керівник предметної методичної комісії вчителів іноземної філології Шадуріна С.О. Усіх присутніх привітали начальник відділу освіти Галаніна О.М. та директор КЗ «СШ-ЗНЗ № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська» Македонська С.І.
Заступник директора з науково-методичної роботи КЗ «СШ-ЗНЗ № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська» Д’яченко Л.А. доповіла про наскрізні лінії в освіті та їх реалізацію на уроках англійської мови.

Шадуріна С.О. запропонувала ролик по Новій українській школі «Від навчального предмета до життєвого вміння», у якому було продемонстровано фрагменти уроків англійської мови в перших класах закладів загальної середньої освіти Приморської міської ради та Новоолексіївської сільської ради.

Учителі англійської мови КЗ «СШ-ЗНЗ № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська» Шевельова Н.М. та Карауланова О.В. виступили з творчими звітами, поділившись методами та прийомами, які використовують на своїх заняттях.

Шевельова Н.М. провела відкритий урок у 8-Б класі на тему «Food». Project work «Business plan for restaurant and confectionery opening». Карауланова О.В. показала фрагмент уроку в 6-В класі з теми «Getting around the city». Під час проведення уроків педагоги активно використовували інформаційно-комунікаційні технології, показавши, що вони йдуть у ногу з часом. Учні продемонстрували високе володіння англійською мовою, вели себе невимушено та природно, вільно спілкувалися іноземною мовою, чим здивували гостей. На уроці в 6 класі діти подивилися мультфільм мовою оригіналу, що є вимогою до виявлення рівня сформованості умінь школярів розуміти прослухану інформацію та якісно підготуватися до ДПА та ЗНО в майбутньому. 

У рамках семінару було проведено виробничу нараду з питань підготовки до ЗНО та ДПА й сертифікації вчителів англійської мови.

Відділ освіти висловлює подяку голові предметної методичної комісії вчителів іноземної мови за методичний супровід семінару, адміністрації та вчителям англійської мови КЗ «СШ-ЗНЗ № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська» за організоване проведення заходу й отримані позитивні емоції всіх учасників.  
 

Переглядів: 356 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Корисні посилання