Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

5:48 PM
Інтелектуальні розваги для школярів

«Читання – ось найкраще навчання».
О.С. Пушкін

 

Як зацікавити дітей учитися? Як примусити їх читати? Відповіді на ці питання шукали вчителі зарубіжної літератури в КЗ «Петрівська ЗОШ І-ІІ ст.» Новоолексіївської сільської ради на семінарі з теми «Впровадження квест-технологій в освітній процес», який було проведено 29 жовтня 2019 року.

Привітала гостей семінару Пашкульська А.І., заступник директора школи, провівши ранкове коло, під час якого учасники семінару познайомилися ближче. У форматі НУШ кожен за допомогою цеглинки Six Bricks продемонстрував очікування від семінару. 
За допомогою інноваційних технологій заступник охарактеризувала в.о. директора закладу Шопову В.В. та презентувала педагогічний колектив, який допомагає створювати творчу атмосферу.

Очільник школи є також креативним учителем, який у процесі роботи з учнями використовує на уроках зарубіжної літератури нестандартні методи навчання. Впровадження квест-технологій, інтерактивної гри, допомагає поетапно вирішувати різні головоломки та логічні завдання. Квест подобається дітям, його головна мета – поглиблення, перетворення та інтеграція знань. Тому школярі із задоволенням перечитують твори, щоб успішно дійти до кінцевого пункту, де на них чекає якесь заохочення.

Із учителями зарубіжної літератури Приморської ОТГ і Новоолексіївської ОТГ, а також спеціалістами відділу освіти Приморської міської ради Валентина Василівна провела квест «Літературними стежками», присвячений 220-річчю з Дня народження О.С. Пушкіна, на знання казок, поезії класика російської літератури. 

Кожен отримав маршрутний лист із десятьма станціями:
- станція № 1 «Кросвордна»;
- станція № 2 «Літературна вікторина»;
- станція № 3 «Тестова»;
- станція № 4 «Художня»;
- станція № 5 «Улюблені вірші»;
- станція № 6 «Музей казкових предметів»;
- станція № 7 «Телеграф»;
- станція № 8 «Доміно»;
- станція № 9 «Поетична»;
- станція № 10 «Театральна».

 

Після проходження кожного етапу учасники квесту отримували слова, які потім складали у фразу. 

Гості семінару чудово пройшли весь маршрут, при цьому вони малювали, читали вірші О.С. Пушкіна, самі пробували творити, складали пазли, розв’язували кросворди, тестові завдання та навіть відчули себе акторами. 

Усі із захопленням подякували Шоповій В.В., двом ученицям у старовинних російських костюмах та всьому педагогічному колективу, які допомагали їй на маршрутних станціях, а в кінці висловили емоції, які отримали під час квесту.

Відділ освіти Приморської міської ради бажає керівникам та вчителям Петрівської ЗОШ подальшої творчості, наснаги, пошуку нових задумів і ідей, ніколи не розлучатися з натхненням, постійно відчувати щастя і радість, з кожним днем наповнюючи цей світ своїми чудовими шедеврами і приголомшливими роботами. 
 

Переглядів: 285 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні посилання