Меню сайту
Кабінети




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

3:20 PM
Дітей мають навчати щасливі вчителі

Збереження психічного здоров'я – у наш час найактуальніша проблема. Професія вчителя в усі часи вважалася такою, яка має досить багато стресогенних факторів і ризиків втратити психічне здоров'я, розчаруватися в роботі, у собі, отримати психосоматичні захворювання. Для ефективної роботи, збереження психічного здоров'я вчителів 11 березня 2020 року в Преславській БЗОШ було проведено семінар з елементами тренінгу для практичних психологів Приморської ОТГ та Новоолексіївської ОТГ з теми «Збереження і зміцнення психологічного здоров’я педагогів». 

Розпочала роботу голова предметної методичної комісії практичних психологів і соціальних педагогів Тараненко Т.В., яка побажала присутнім плідної та цікавої роботи.Директор Преславської БЗОШ Саввова Т.І. розкрила роль практичного психолога в освітньому закладі, акцентувавши увагу на взаємодії між усіма учасниками освітнього процесу – педагогами, учнями, батьками, створенні умов для дітей з особливими освітніми потребами, навчанні знаходити шляхи подолання стресових ситуацій як для педагогів, так і для учнів.

Гавриленко Г.П., практичний психолог школи, презентувала досвід роботи з теми «Створення безконфліктного середовища для учасників навчально-виховного процесу».Заступник директора закладу Гут Л.П. розповіла про емоційне та психічне здоров’я педагога, окреслила напружені ситуації педагогічної діяльності, наприкінці свого виступу надала поради «Як бути щасливими».

Родзинкою семінару став майстер-клас практичного психолога Гавриленко Г.П., на якому гості семінару виконували різноманітні вправи, ігри, завдання, що допомагають педагогам відновитися після стресу. Присутні були активними учасниками майстер-класу та отримали масу задоволення від продемонстрованого.

Відділ освіти висловлює слова подяки адміністрації Преславської БЗОШ за створення сприятливих умов для проведення семінару, а шкільному психологу завдячити за змістовний та цікавий майстер-клас і побажати душевного спокою та рівноваги, позитивних емоцій, невичерпної енергії, терпіння, натхнення й задоволення від роботи!

   

 

Переглядів: 266 | Додав: primzp45 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Корисні посилання